. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

المواقع الداعمة لجامعة بنها

الرسائل العلمية بجامعة بنها

عدد الزيارات: 43

رسائل جامعة بنها:

إسم الباحث إسم البحث
رضا طحاوى طاهر طحاوى variations between the views of employees extension in occupational determinants the performance quality for their extension tasks Qalubiya governorate
رضا طحاوى طاهر طحاوى Extension service quality as perceived by the stockholders
محمد احمد عبد العزيز العشرى Effect of some treatment on toxic substances present in ingredients used in fish diets formulation.M.Sc .Faculty of Agriculture, Benha University.
محمد احمد عبد العزيز العشرى Yeast fermented sunflower meal as a replacer for fish meal in the diet of Nile tilapia, Oreochromis niloticus.
محمد احمد عبد العزيز العشرى Growth and physiological responses of Nile tilapia, Oreochromis niloticus fed dietary fermented sunflower meal inoculated with Saccharomyces cerevisiae and Bacillus subtilis
نعيمة جمعة أحمد حسن Integrated Management of Tomato White Mold Disease Caused by Sclerotinia sclerotiorum using the Combined Treatments of Compost, Chemical Inducers and Fungicides
سها عماد جلال احمد E-Health in Egypt: A Brief Review
عادل طه أحمد فايد التقويم المتوازن لأداء إدارات التكاليف وتحسين القيمة المضافة (دراسة نظرية إستكشافية بمنشآت قطاع الأعمال المصرية).
عادل طه أحمد فايد مدخل كمى مقترح لتطوير نظام التكلفة على أساس النشاط الموجه بالوقت بالتطبيق على الأنشطة اللوجستية.
عادل طه أحمد فايد المنظور الإسلامى لنظام محاسبة المسئولية وتهيئة مناخ التطبيق وفق مقتضيات البيئة المحيطة.


الأولى   <  3226 3227 3228 3229 3230 3231 3232 3233 3234 3235 3236 3237 3238 3239 3240  >  الأخيرة




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .